微信公眾號
高級搜索

冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷B卷附答案(成功一號 名卷天下)

2018-07-12 15:11:14   來源:愛格教育網   點擊:

成功一號 名卷天下

Unit 4 B卷

Ⅰ.按要求寫單詞。

  • 1. tooth(復數)______
  • 2. after(反義詞)______
  • 3. four(同音詞)______
  • 4. hand(復數)______
  • 5. health(形容詞)______
  • 6. run(現在分詞)______
  • 7. minute(復數)______
  • 8. old(反義詞)______

1.teeth 2.before 3.for 4.hands 5.healthy 6.running 7.minutes 8.young


Ⅱ.選出每組單詞中讀音不同的一項。

(  )1. A. face B. make C. that

(  )2. A. tell B. them C. bed

(  )3. A. habit B. this C. time

(  )4. A. student B. run C. brush

(  )5. A. potato B. tomato C. home

(  )6. A. bread B. meat C. health

1.C 2.B 3.C 4.A 5.A 6.B


Ⅲ.單項選擇。

(  )1. What ______ you like to eat?

 A. are B. do C. does

(  )2. After breakfast, she ______ to school.

 A. is B. go C. goes

(  )3. How ______ exercise do you need?

 A. many B. much C. any

(  )4. I walk ______ after school.

 A. home B. at home C. to home

(  )5. I'm ______ to eat more vegetables.

 A. goes B. go C. going

(  )6. You need to play sports ______ exercise.

 A. for B. at C. of

(  )7. ______ others is a good habit.

 A. Helps B. Helping C. Helpes

(  )8. I want to give ______ a good gift.

 A. him B. his C. he

(  )9. What ______ you learn from Helen Keller?

 A. are B. can C. does

(  )10. He never ______ to bed before 2:00 in the morning.

 A. goes B. go C. is

1.B 2.C 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.B 10.A


Ⅳ.選詞填空,補全句子。(10分)

 of at for to in

1. Jim eats fast food ______ lunch.

2. He always gets up early ______ the morning.

3. You need about an hour ______ exercise every day.

4. After Lunch, he goes ______ fly a kite.

5. Yesterday she arrived in Beijing ______ 7:00 in the morning.

1.for 2.in 3.of 4.to 5.at


Ⅴ.給下列問句選擇正確的答語。(10分)

(  )1. What's this?

(  )2. What's your favourite fruit?

(  )3. How often do you eat donuts?

(  )4. Do you want to get holes in your teeth?

(  )5. What do you do after dinner?

①I eat donuts three times a day.

②After dinner, I wash the dishes.

③It's a tomato.

④No, I don't want that.

⑤Apple is my favourite fruit.

1.③ 2.⑤ 3.① 4.④ 5.②


Ⅵ.連詞成句。(10分)

1. goes, breakfast, she, after, school, to (.)

______________________________

2. eat, how, vegetables, ofter, you, do (?)

______________________________

3. minutes, how, walk, many, you, do (?)

______________________________

4. good, these, habits, are, all (.)

______________________________

5. likes, much, he, apples, very (.)

______________________________

1. After breakfast, she goes to school.

2. How often do you eat vegetable?

3. How many minutes do you walk?

4. These are all good habits.

5. He likes apples very much.


Ⅶ.選擇句子,補全對話。(10分)

A:1.______

B:Yes, I always wash the dishes after luch.

A:2.______

B:About ten minutes.

A:What else do you do at home?

B:3.______

A:Do you clean your bedroom?

B:4.______

A:Do you watch TV in the evening from Monday to Friday?

B:5.______ I always do my homework in the evening.

---------------

A. I help my mother make dinner after school.

B. Do you help your family?

C. No, it's not good for me.

D. How many minutes do you wash the dishes?

E. Yes, I always clean my bedroom on Sundays.

1.B 2.D 3.A 4.E 5.C


Ⅷ.閱讀短文,判斷正(T)誤(F)。(10分)

  Every morning, I get up at 6:30. First I make the bed by myself. Next I wash my face and hands. Then I brush my teeth. At 7:00 I have breakfast at home. For breakfast, I have some milk, an egg, an apple and a cake. At about 7:30, I go to school by bus. I work hard at school.

(  )1. I get up at six thirty.

(  )2. After I brush my teeth, I wash my face.

(  )3. I have breakfast at home.

(  )4. For breakfast, I have some milk, some eggs, an apple and a cake.

(  )5. I go to school by bus.

1.T 2.F 3.T 4.F 5.T


Ⅸ.書面表達。(10分)

說說怎樣做才能讓你擁有健康,并以“Good Health to You”為題寫一段話,不少于40個單詞。

Good Health to You

__________________________________________________________________________________________

答案略

打開微信搜索(愛格語文CC)或(wwwigecc)關注微信公眾號,可在微信中直接查詢組詞、造句、近義詞和反義詞等。長按藍色文字可復制。
分享到:

相關熱詞搜索:單元測試卷附答案 成功一號名卷天下 冀教版英語 小學五年級下冊

熱門推薦: 小學四年級語文暑假作業 小學四年級英語暑假作業 小學四年級數學暑假作業 小學五年級英語寒假作業

上一篇:冀教版英語五年級下冊第三單元測試卷A卷附答案(成功一號 名卷天下)
下一篇:人教版數學小學五年級下冊2014-2015期末考試卷附答案

腾讯5分彩开奖分布图